At the Left Hand of God

Snubblade över en intressant bok som heter Aghora, at the left hand of god. Jag köpte den inte trots att min fru sa åt mig att göra det och trots att något inom mig sa att detta var något för mig, köp köp köp.

Efter jag idag besökte Dragon Rogue sida för att läsa lite på medlemsidorna snubblade jag över en rekomendation av denna triologi som ska vara en mycket bra intro till grunden för termen den vänstra handens väg.

Och så hade jag tur att bokhandeln Juno var öppen igår och jag inhandlade boken och har börjat läsa även den. Mycket intressant och insiktsfull. Inte vad man kanske förväntade sig av en bok om tantra men vad kan jag säga egentligen, jag är ju rätt fördomsfull i mångt och mycket. En sak jag gillar med boken och den andliga inriktningen är att den tar med allt i ens personlighet, även sånt som många anser oheligt/orent. Läraren (gurun) kunde vara full eller glatt berätta om sina sexuella äventyr. Om det blev för mycket för någon stod dörren alltid öppen för dessa att gå ut. Om inte allt är en del av gud vad är det då?

 

Detta inlägg publicerades i böcker, magick, religion och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s