Sex in the city 2 (2010)

Vad får man om man slår ihop Sverigedemokraterna och serien Sex in the city? Jo man får filmen Sex in the city 2.

Filmen är fördomsfull, sexistisk, islamofobiskt och saknar djup. Ta allt som serien hade och dra ifrån det så får du karaktärerna, det du ser på duken är tomma skal som rapar upp fruktansvärt pinsamma repliker. Och den totala föraktet mot en hel religion är bortom allt förstånd. Jag ogillar religion rakt av men jag försöker respektera människan. Här trampar man på en hel kontinent. Man visar också att dom fördomarna mot amerikaner som högljuda, vulgära och korkade är sanna.

Ärligt talat borde man ta en ordentlig titta på sitt eget land USA och se den sjuka synen på sex som finns där hos många kristna men driver man och förnedrar dom? Absolut inte det får man inte göra. Men det är okej att driva med muslimer som är farliga och förtrycker alla. Som om inte kristna gjorde det samma.

Allt filmen handlar om är att tjäna pengar på folk som gillade serien. Skådespelarna uppvisar ett slående dåligt omdöme att vara med i det här smörjan. Vad tänkte dom på??? Är alla verkligen så fördomsfulla eller har dom sålt sig själva så totalt?

Detta inlägg publicerades i film och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sex in the city 2 (2010)

  1. Annika skriver:

    det var det pinsammaste jag sett i filmväg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s