SJ har tagit död på tåget

Man har sagt att tåg är ett miljövänligt alternativ. Det må hända att det är miljövänligt att åka tåg men tyvärr har SJ gjort att det inte är något alternativ.

Man skulle säga att SJ jobbar mot miljön eftersom allt fler väljer att ta flyget istället då SJ ständigt dras med långa förseningar, urusel information och service eller instälda tåg.

Jag kan förstå vissa förseningar men när det blivit en regel snarare än ett undantag är det något som är fel. Att SJ’s ledning sedan väljer att stoppa huvudet i sanden och påstå att man granskas för hårt ja då har man totalt tappat greppet om verkligheten.

En sak är säker och det är att SJ och banverket har satt tågets framtid på spel. Vem vill åka med tåg då man vet att man kommer att bli försenad och risken finns att man blir stående eller i värsta fall få gå längs banvallen till närmsta väg för transport med buss?

SVD

Detta inlägg publicerades i nyheter och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till SJ har tagit död på tåget

  1. Annika skriver:

    jag tillhör dem som inte tänker ta tåget nästa gång, efter ha fått sitta fast 1 timme x 2 pga urspårning och ingen information så inte tänker jag slösa tid på tåget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s