Trollet smyger omrking

På min väg till jobbet idag så dök en tanke upp kring troll på olika onlineforum. Dom är energitjuvar. Dessa individer lever på att skapa en känsloladdad debatt och få andra människor upprörda. Det finns egentligen ingen annan orsak. Dom kan alltid komma med påstående att man rör om i grytan och att man retar folk som har en trångsynt livsåskådning men i slutändan är trollet lika mycket del av åsikterna han/hon/hen påstår sig vara mot.

Jag misstänker att dessa troll inte är mentalt mogna individer. Man lever på negativa energier för att man själv inte klarar av att vara kreativ eller konstruktiv med sitt eget liv som med största sannolikhet inte är något att komma med. Hade dom haft ett liv hade dom knappast livnärt sig på andras negativa energier.

Så nästa gång du stöter på ett troll gör dig inte besväret. Dom är inte värde varken tid eller energi. Man ignorerar dem. Och som alla troll så brister dem väl dom kommer ut i solljuset.

Se WIKI om TROLL

Detta inlägg publicerades i gott å blandat, nyheter, politik, religion och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Trollet smyger omrking

  1. Annika skriver:

    Håller med dig, att tillbringa tid på t ex Familjeliv, dagspressen eller andra öppna forum för att ‘skapa debatt’ är bara slöseri med tid o energi. Och har man inget bättre för sig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s