Classic Shell – startmenyn tillbaka till Windows 8!!!

win

Då Windows 8 kom blev jag grymt besviken på vad Microsfoft åstadkommit. Efter den lysande Windows 7 så massakrerade man allt vad sunt förnuft och användarvänlighet hette. Värsta av allt, man hade tagit bort start menyn som var hjärtat av windows och bytt ut det mot en start app sida som är usel om man inte har en tab eller pad.

Man har fått så pass mycket kritik att det ska komma en uppdatering med en startmeny igen men till dess eller om man inte litar på Microsoft (vem gör det efter detta?) så finns det alternativ.

Jag testar nu ett program som eter Classic shell och det lilla som jag sett av den är jag grymt imponerad. Äntligen är startmeyn tillbaka med alla dess val. Jag menar hur kan man vara så korkad att man måste söka efter program med en sökfunktion för att hitta dem?

Valmöjligheterna hur man vill att startmenyn ska se ut är mer eller mindre obegränsade. Man kan ha som XP, Vista/win 7 etc… eller skal som andra gjort. Man kan fixa och trixa hur man vill. Det märks att de som skapade detta program gillade sin startmeny 🙂

Tyvärr är appdelen i Windows 8 ett lamt och uselt försök från Microsofts sida att lura folk köpa windows mobila operativsystem. Men jag vill ha en dator och ingen surfplatta! Så skilj dem åt tack.

Nej Microsoft förlorade det sunda förnuftet då man lät ren hunger för profit råda. Det är inget fel med utveckling men Windows 8 kände jag var en bakåtväckling.

Klicka på startmenyn nedan för att komma till Classic shell’s sida och ladda ned programmet du med. Det är gratis 😀

winbut

Detta inlägg publicerades i Appar, gott å blandat, nyheter, teknik och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s