Hörlurar AKG Q 460

2013-06-25 16.50.052013-06-25 16.49.02

Gick förbi Reference audio på Götgatan och dom sålde ut en drös av AKG hörlurar och snäckor till 50% av priset.

Stod och vägde mellan två lurar men blev övertygad av ett par lurar som är anpassade för den moderna människan som lyssnar på musik på väg någonstans så väl som hemma.

Det visar sig att inte alla hörlurar är anpassade att kunna drivas av en mobiltelefon om dom har för stora element. Dessa har även en mikrofon vilket underlättar om man ska prata i telefonen eller via datorn.

Har tidigare älskat mina kosshörlurar som har en väldigt bra ljud för ett bra belopp. Problemet med kosslurarna är kvaliteten på sladd och bygel. Har avverkat tre par och efter ett tag blir det både dyrt och frustrerande.

Så hur tycker jag om lurarna bara någon dag efter inköpet? Har bara haft dem till min dator men jag är mycket nöjd. De är sköna att ha på sig och ljudföroreningen är väldigt litet vilket innebär att man kan lyssna på hög musik utan att störa alla på tunnelbanan vilka många (även jag) inte tänker på.

Basen är fin och djup och diskanten är krispig som goda chips. Visst dom kanske inte har riktigt hela registret till perfektion men jag som inte är någon anal ljudnörd är hur nöjd som helst med ljudet.

Andra fördelar med lurarna är att dom går att vinkla och böjas in för att minska platsen de tar då man inte har dem på skallen. Man får även med en fin hård väska man kan lägga lurarna i för förstöra dem i väskan vilket jag starkt rekommenderar man använder.

En annan rolig detalj är att sladden inte är fastlödda i elementen utan man skruvar fast sladden i lurarna. Så skulle någon hända med sladden går den att byta ut. Man får även med en sladd utan mick och kontrollknapp.

Om man har en iphone (gud förbjude) kan man pausa och klicka sig fram och tillbaka mellan låtarna med mickknappen.

Summa summarum är att dessa lurar till ett pris under 600kr är en extremt bra köp och man får så mycket för pengarna att inget kan matcha det. Ljudet är bra, man får mycket annat lull lull för pengarna.

Och utan A som såg detta och tyckte jag skulle inskaffa dem hade jag inte varit så nöjd 🙂

Så letar ni efter lurar skynda er innan de tar slut!!!

http://www.referenceaudio.se/

http://se.akg.com/akg-product-detail_se/q-460.html

-2013-07-11-

Nu har jag haft hörlurarna ett tag och min beundran bara växer för var dag som går. Ljudet är extremt bra med mina mått mätt. Dom är sköna att ha på sig och man stänger ut allt ljud utanför. Jag är 110% nöjd 🙂 6 plus av 5.

Detta inlägg publicerades i musik, teknik och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s