Fruktansvärt med sex

LVWkly_swingers

Sex sticker fortfarande i ögonen på folk och då framför allt sånt som sticker ut lite som BDSM (om man nu ser detta som något sexuellt) fetich eller Swing.

Nu har det kommit ut i media att en Swingerklubb ska anordna en fest i Norrköping och grannar är oroliga för vad det drar till sig för människor. Det är naturligtvis inte medlemmarna det är fel på men det kan ju komma andra. Och det finns barn och familjer i närheten som kan ta skada (hur då vet jag inte).

Det som är så fruktansvärt är att det är samma jargong som när det gäller byggande av moske’er. Vad det egentligen handlar om är fördomar och trångsynthet. Man tar inte ens reda på fakta utan man speglar sina egna farhågor och fördomar på de anklagade.

Värsta är det när tidningar och massmedia skapar rubriker av detta. Man söker läsare eller tittare genom sensationsreportage utan insikt.

Tyvärr är det samma historia om och om igen. De som skrämmer är, uteliggare, invandrare, moskeer, förståndshandikappade, sexuellt utlevande etc…

Människor är rädda för allt som rubbar deras små inramade liv och vågar inte se saker för vad de egentligen är. Helt vanliga människor som älskar och vill bli älskade.

Detta inlägg publicerades i sexualitet och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s