Playgirl

ronnie-kroell-lope-navo-playgirl-3

När A och jag var inne i stan under lördagen gick vi in på en press stop. Där så spanade vi genom tidningar från allt mellan himmel och jord. Jag hamnade så framför hyllan med ”herrtidningar”. Efter tittat efter lite så fann vi även en Playgirl bland alla lättklädda kvinnor.

Playgirl startade 1973 och var en ”motreaktion” mot tidningar som Playboy och Hustler. Vi började genast bläddra genom tidningen och man såg med en gång att detta inte var en tidning gjord för kvinnor av kvinnor utan det kändes att det var män som kopierar en herrtidning men med bilder av män istället.

Jag gillar verkligen erotiska och nakna bilder om dom är tagna med stil men jag blev chockad över hur dåligt det var. Allt var så långt ifrån vad jag vågar mig tro att kvinnor vill ha. Även jag finner porrtidningar allt annat än upphetsande.

Visst ge mig bilder med nakna kroppar ,kukar och fittor men låt dem vara smakfulla och läckra inte motbjudande och vulgära.

Så nej Playgirl hamnar i porrtidningfacket (utan att innehålla samlagsbilder) på grund av att det är en tidning gjord av män till kvinnor dom inte vet vad dom vill ha.

Detta inlägg publicerades i gott å blandat, sexualitet och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s