Moralpanik och hyckleri

Eurythmics_Sexcrime

De senaste åren har en sjuklig intolerans mot nakna kroppar vuxit fram i framförallt sociala media som Facebook och Postcrossing bland annat.

Fick svar från Postcrossing som sägar att det är google som sponsor som tvingat dem att plocka bort kort som är för vågade för google’s sponsorprogram.

Även bilder av fotokonstnärer som haft egna barn som modeller får hård kritik idag. När nakna barn blir något fult och snuskigt är det något fel på dem som tittar på bilderna. Bara för att det finns sjuka individer som våldför sig barn ska man då ta bort allt som råkar vara naket?

Ska vi kanske förbjuda alla datorer, tv, tidningar och varför inte böcker om de råkar beskriva en naken kropp. Usch hemska tanke!

Men det ingen reagerar på är vapen. På facebook finns det fullt med bilder av skjutvapen av olika slag. Detta är stötande om något i mina ögon. Sen när blev någon dödad av ett kvinnobröst eller en penis? Men en pistol dödar. Vart finns logiken i detta?

Kan bara finnas en källa för denna sjuka och vridna moral och det religionen tyvärr. Religiösa ledare (män) har alltid varit rädda för nakenhet och frihet. Nu gör man allt för att tvinga in alla, både religiösa och icke religiösa in i dessa moraliska fållor.

Dom flesta följer snällt efter tyvärr utan att ens höja ett ögonbryn.

Jag trodde alla strävade efter en värld av tolerans och kärlek. Men det känns som man är på väg till en värld där storebror spionerar på dig och vi alla bryter mot nytänket.

Detta inlägg publicerades i kultur, nyheter, politik, religion och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s