Polisen, ett stort problem!

kvinnomisshandel_svartvit

Ekot avslöjar idag ett register i Stockholm över misshandlande och hotade kvinnor. Först kan man ju vara enfaldig och tro att man gör det för man har kvinnornas bästa intresse som anledning men så visar sig inte vara fallet.

Registret är fullt av nedlåtande och kränkande kommentarer om dessa kvinnor och detta får mig att känna att de så kallade poliser som skapade och underhåller detta register i sin tur misshandlar kvinnor för vilken man med självaktning skulle skriva så om en misshandlad och utsatt kvinna?

Jag ifrågasätter dessa polisers lämplighet att vara poliser och det gäller hela polisledningen i Stockholm/Södertörn som först förnekar och sedan erkänner när dom inser att dom inte kan fortsätta ljuga.

”Ja, det låter allvarligt i mina öron” säger Christian Agdur när det visar sig att man saknar tillstånd att skapa ett sådant register vilket han med största sannolikhet kände till för varför försöka tysta ned något som är lagligt?

Jag skäms och blir förbannad när personer och män som säger sig upprätthålla lagen själva bryter den och sedan förnedrar brottsoffer. Dessa personer är inte lämpliga att utföra det yrke de påstå sig utföra.

DN. SVD.

Detta inlägg publicerades i nyheter och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s