Bordellhärvan P3 dokumentär

dn

P3-Dokumentär är väldigt intressant att lyssna på. Just nu lyssnar jag om bordellhärvan på 70-talet där höga politiker och poliser var inblandade genom att köpa sex med bland annat minderåriga.

Man kan inte bli annat än förbannad då man lyssnar på hur politiker och polischefer skyddar varandra och ser till att strypa nyheten då DN kommer ut med det.

Framför allt framstår Olof Palme som en riktig skitstövel som beskyddar personer som bedrivit otukt med barn som det hette då. Idag skulle man kalla det för pedofil.

Man kan inte annat än tappa helt förtroende för politiker. Det som är märkligt är att det PM som SÄPO skickade om bland annat Geijer innan någon rättegång ens varit igång eller att bordellmamman var anhållen. På något sätt ändrades fokusen från detta PM till vittnesmålen och påståenden som kom upp senare i rättegången mot bordellmamma. Det är lättare att säga att en hora ljuger än att en bandinspelning ljuger.

Skrämmande att Palme och Tage G Petterson trampade på allt vad demokrati och rättvisa heter. Han ansåg att dom nog kunde undersöka saken och se att det var lögn. Gud förbjude om någon som var intresserad om sanningen fick undersöka.

JK friade Karl Persson och riktade kritik mot Palme som istället för att registrera PM’et som Karl lämnade in utan låste in det i sitt skåp. Att detta inte togs upp av media utan tystades ned gjorde att Palmes lögner fick fortsätta ostraffat.

När väl PM’et blev offentligt visade sig åter igen att Palme ljög och DN fick krypa till korset för att berättat sanningen.

Det som jag tycker är lika skrämmande är hur socialdemokratin fortsätter blunda för dessa lögner från Palmes sida och höjer honom till en form av helgonstatus som han absolut inte är värdig. Med tanke på hur illa han betet sig så kan vem som helst vara skyldig till att ha skjutit honom 1986.

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/91628?programid=2519

Detta inlägg publicerades i nyheter, politik och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s