Interstellar (2014)

interstellar-poster

En av de mer omtalade filmer förra året var Interstellar av Christopher Nolan med stora stjärnor (no pun intended) som Matthew McConaughey, Anne Hathaway och Michael Caine.

Det är en framtidsfilm om hur mänskligheten håller på att dö ut på grund av dammstormar och rovdrift av jorden tillgångar. Det föds ett litet hopp om att kunna relokalisera människor till en annan planet i en annan galax genom att maskhål som plötsligt öppnats upp vid Saturnus.

Detta är en väldigt lång film, nästan tre timmar och den är väldigt långsam i sin gång. Jag får en känsla av att man tror man gjort filmen bättre genom att göra den lång men den blir aningen långtråkig istället under vissa stunder.

Jag är glad att jag inte såg den på bio utan hyrde den på nätet för annars hade man nog kreverat. Detta är en film man har på i bakgrunden medans man surfar på sin platta 🙂

Matthew spelar sin gamla roll som missförstådd hjälte och Hathaway spelar söt liten hjältinna. Inget nytt direkt och inga stora spelarinsatser. Robotarna i filmen blir lite för komiska då de mer liknar figurer tagna direkt ur Minecraft än något annat.

Man har försökt göra en ny 2001 men misslyckas ganska ordentligt.

Går att titta på men gör gärna något annat under tiden för att inte helt tappa intresse eller somna bort från filmen.

Detta inlägg publicerades i film och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s