En talande tystnad

monkeys

Svenska media spyr nu ut rapporter om flyktingar och manifestationer utan dess like men vad alla dessa har gemensamt är att alla är skrämmande liktydiga. Det finns ingen som överhuvudtaget ifrågasätter eller visar hela sanningen.

Att man ska hjälpa människor i nöd är det ju ingen tvekan om, så klart ska vi det men jag anser att man inte får bli naivt dum för det vilket Svenska politiker och media vill att Svenska folket ska vara.

En stor del som flyr till EU är muslimer och majoriteten av de länder kring Syrien råkar vara muslimska länder varför rapporteras det inte om stora flyktingskaror dit för? Eller är sanningen så att det inte finns några sådana skaror? Varför vill man inte fly dit för?

Många älskar att anklaga EU för alla drunknade flyktingar men det är inte EU som tvingat ut dem på havet i första hand. Dom muslimska länderna som dessa flyktingbåtar utgår ifrån gör inget överhuvudtaget åt att stoppa katastrofen eller att människor i nöd utnyttjas å det grövsta av människor som ser flyktingar bara som en lätt inkomstkälla.

Vad säger det om dessa Medelhavsländer som låter tusentals människor drunkna på vägen till EU? Vi kan ju inte hindra båtarna som går ut utan det kan bara länderna som dom utgår ifrån.

Svenska media som Aftonbladet, SVT och DN har gått ifrån att rapportera sanningar till att pumpa ut propaganda och gör allt för att tysta de röster som ifrågasätter eller har andra åsikter. Svenska politiker gör även dem allt i deras makt att tysta en stor del av befolkningen och att sätta både ögonbindel och munkavel på besvärliga röster i en demokrati som i grunden ska innehålla alla sorters åsikter för om dom inte får finnas är det inte längre en demokrati.

Den avgrund som nu öppnats mellan Politiker och media på ena sidan och en stor del väljare å andra sidan växer sig större dag för dag och antalet som hoppar över till partier som har en hårdare syn på flyktingar. Man alienerar en stor del av befolkningen och detta kommer slutligen leda till total politiskt kaos vid nästa val då SD kanske kommer bli ett av de största partierna.

Sunt förnuft har bytts ut mot emotionellt strunt med kändisar som gallionsfigurer. Hur kommer det att gå för alla asylsökande i ett land där motsättningar bara ökar på grund av att politiker och media leker apa, man hör inget, ser inget och säger inget.

Visst ska vi hjälpa men på det sättet man håller på med idag kommer det bara att gå utför och dom som kommer få betala för det är dom som redan har fått flytt från en annan konflikt.

Detta inlägg publicerades i politik och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till En talande tystnad

  1. sanningssokaren skriver:

    Ah, en sanningssökare. Det uppskattas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s