Onaturligt naturligt

rose

Man hör ofta personer som på grund av sin religion klanka på homosexualitet och kallar det för onaturligt. Detta finner jag både komiskt och ironiskt med tanke på att religiösa människor bygger hela sitt trossystem på saker som i grunden är onaturliga.

Man har helgdagar som firar onaturliga händelser och man firar mässor och högtider där man påstår att onaturliga saker händer.

Men så kommer det två människor som uttrycker sin kärlek till varandra som är det mest naturliga i hela världen och plötsligt vaknar dom religiösa människorna och skriker att denna kärlek är onaturlig.

Om kärlek skulle vara onaturlig skulle den inte finnas men den finns bevisligen till skillnad från all de onaturligheter som de religiösa bygger sina religioner på och som man måste ”tro” på till skillnad från kärlek som man upplever.

Så när kyrkor, moskéer, synagogor etc… säger att kärlek på ett eller annat sätt mellan människor skulle vara onaturligt så skratta bara åt dom för er kärlek är det naturligaste som finns och man inte behöver en tro för att uppleva den.

Detta inlägg publicerades i gott å blandat och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s