Kejsarens nya kläder

emperors-new-clothes

I den klassiska sagan om kejsaren som vill vara så modern att han lusar han har så snygga kläder att vara de utan smak inte ser dem är en perfekt liknelse av Sverige a la 2016.

I vad som inte kan likna annat än en desperat försök att hindra sympatier för Sverige demokraterna så blundar man för alla som man kan tänka sig eller tro att det kan ge SD väljare.

I denna blinda desperation så är man beredd att gå så långt att man blunda och ignorera för verkliga problem som finns i dagens samhälle. Det komiska och tragiska i detta är att man banar vägen för SD att framstå som dom enda som vågar säga sanningen och vara raka medan andra gör krumbukter för att inte folkgrupper eller traditioner ska pekas ut.

Det har gått så långt att journalister och poliser undhanhåller och vinkar händelser för att inte SD skulle vinna på det hela.

Man pekar hellre ut Sveriges alla vita män som grunden för övergrepp på kvinnor när själva händelsen som hade sin grund i något helt annat. I rädslan för att dra alla över en kan drar man en annan grupp över en kam, hur skrattretande är inte det?

Man visste att en flyktingström skulle komma men man gjorde inget att förbereda sig eller minska vågen som kom så att man skulle kunna ta emot människor på ett värdigt sätt och så att alla kunde få tak över huvudet. Istället öppnar man dörrarna på vid gavel för att senare stänga dem och kräva id-kontroll och neka tusentals asyl efter dom väl kommit hit. Personligen vara jag rosenrasande arg i höst på DN bland annat som istället för att utföra sitt arbete som ska vara kritisk journalistik istället väljer att gå ut med propaganda med mediakåta kändisar. Sanning och konsekvens existerade inte för PK-blinda DN.

När det kommer till tiggarna som översvämmar Sverige har politikerna fortfarande inte gjort något över huvud taget medans kommuner får punga ut miljontals kronor för att sanera efter de läger som tiggarna byggt upp. Det enda man lyckas göra är att döpa om dem till EU-migranter. Det är som att istället för att laga något som är trasigt så målar man över det och låtsas det inte existerar. Det resulterar i att de Svenska romerna får stå ut med spott och spä. Det komiska är att många Svenskar med invandrarbakgrund också är förbannade för att dessa ”migranter” svärtar ned för alla.

Men i landet PK finns det inga problem med tiggare, det finns inga asylsökande som tvingas bo i tält, det finns ingen radikalisering av islam och det finns inget hedersvåld.

Politiker och journalister springer runt med bara rumpor och de som vågar peka och säga men titta dom är nakna med snabbt nedsablade och tystade.

Personligen ogillar jag SD och anser att deras politiska grund är rasistiskt. Så har det alltid varit men man har lyckats dölja det väl och säger det folk vill höra.

För det är just det som är problemet, ingen vågar ta upp obekväma frågor och problem med ärlighet och öppna ögon. Har inte sagt att det är lätt eller enkelt men att blunda och förvrida den verkliga bilden är det värsta man kan göra och är inget annat än ren skär idioti och det är att se ned på offer och vanliga Svenskar vilken färg, kön eller bakgrund de råkar ha.

Detta inlägg publicerades i nyheter, politik, Uncategorized och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s