V en varg i feministiska fårakläder

wolves-in-sheep-clothing2

En utredning av regeringen om surrogatmammor har nyligen kommit fram till att säga nej till surrogatmammor i Sverige.

I och med detta så hörde jag ett uttalande från Vänsterpartiets ”feministiske talesperson” som såg detta som en bra slutsats då det skulle skydda kvinnor.

Denna kommentar och ställningstagande av V fick mig att gå i taket. V visar här tydligt och klart att det sista man bryr sig om är kvinnor. En feminist anser jag ska stå för kvinnors rätt till sin egen kropp. Om nu en kvinna vill vara surrogatmamma och är villig att möta de risker som finns är det upp till henne då det trotts allt är hennes egen kropp.

Här visar Vänsterpartiet tydligt att man inte anser att kvinnor har rätt till sin egen kropp för när det kommer till stöttestenen ”det fria valet” så visar man vart skåpet ska stå, då har ingen kvinna rätt över sin egen kropp utan här ska V bestämma över alla kvinnor.

Att man låter sin ”feministiske talesperson” gå ut med detta är hyckleri på högsta nivå och visar att man inte är riktiga feminister utan bara kommunister i feministiska fårakläder. Människors individuella och fria val måste alltid bekämpas med alla medel möjliga. Då har en kvinna inget värde längre.

 

Detta inlägg publicerades i politik, Uncategorized och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s