Media och politiker bjuder in rasism

$_1

Förra årets totala haveri gällande asylsökanden rör inte bara politikerna utan även mainstream median i Sverige.

Politikerna släppta allt ansvar och sunt förnuft när strömmen av människor kom och urskiljningslöst antog att alla som kommer behöver hjälp och är snälla människor som inte gör en fluga förnär.

Samtidigt som detta sker så drar mainstream media med DN i spetsen igång propagandatåg utan dessa like med  mediakåta kändisar. Man överger helt och hållet sin viktiga roll som kritiskt öga på makthavarna.

Det tragikomiska i det hela är att många de krav som först avvisades som fördomar och rasism togs sedan upp av regeringen som ålderskontroll etc…

Kvinnor och barn har fått lida för att man har packat in flyktingar utan kolla på vilka som packades ihop samtidigt som man verkade tro att alla har samma syn på barns och kvinnors rättigheter som finns i Sverige.

Med denna totala inkompetens breder man vägen för ljusskygga internetsidor som sprider ut en samhällsbild som i grunden är rasistisk och fördomsfulla tack vara tidningar som DN får dessa bruna sidor spelrum då man inte gör sitt jobb.

Det saknas en politisk opposition som inte är rasistisk vilket gör att SD tragiskt nog ses som den enda oppositionen mot den rödgröna röran.

Poliser, media och politiker försöker mörka hur sanningen ser ut och detta ger bara bränsle åt rasism istället för att hindra den. Hur man med sina sinnens fulla bruk kan tro något annat är för mig ett mysterium.

Man kan vara kritisk mot vänsterns galenskap, ha sunt förnuft och hjälpa människor som är i stort behov av hjälp samtidigt som man bekämpar den rasism som sprider sig som en löpeld på grund av politiska och mediala idiotier.

Sanningen skulle göra oss fria, hur kunde man tro att den var vår fiende?

Uppdatering:

Har precis sett exempel på Twitter där någon delat en två år gammal nyhet om en gruppvåldtäkt i Örnsköldsvik. De högerextrema hat-sidorna sprider ut att kvinnan bjöd hem tre tiggare för att hjälpa dem och blev våldtagen. Hur vida detta stämmer är svårt att få fram då jag inte lita på rasistiska sidor vrider allt. Problemet är att vanliga medias ovilja att skriva sanningen bjuder in alla dessa rasister och nazister att framstå som de som visar den sanna bilden. Hemskt och otroligt korkat.

Detta inlägg publicerades i politik och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s