Jag är antifeminist

anti_feminism__by_deltahd-d9aqsrz

Jag är övertygad antifeminist. Det som är tragiskt med detta är att trotts att jag är antifeminist så är jag mer feminist än dom flesta som påstår sig vara feminist och som slänger det i ansiktet på alla.

Vad menar jag då jag kallar mig antifeminist? Jag anser att det är fel att lägga genus som ett värde på saker. Genus har inget med jämlikhet och rättvisa att göra. Ändå så tvingar man in dessa ord till feministiska slagord.

Senaste valet fick man se en mycket ful sida av vänsterfeminismen som V, S, MP och Fi! har. Dom äger ett hat mot medelålder vita män. Hur kan det vara okej att driva och offentligt spy ut sitt hat på detta sätt? Om någon gjorde det samma med medelålders kvinnor eller individer av annan färg hade det blivit en häxjakt.

Dagens vänsterfeminism är egentligen mot den fria kvinnan. För som kvinna måste du tycka och tänka på ett visst sätt för att passa in. Hemska tanke om du sticker ut och råkar ha åsikter som anses vara borgerliga.

Jag ser mig som individualist, jag bryr mig inte om ras, färg, religion eller sexuell läggning utan allt utgår ifrån hur du är som person och vad du gör som person.

Alla är individer. Alla har samma rätt och skyldigheter. Tyvärr lever vi inte i en perfekt värld och vi måste kämpa mot orättvisor inom alla grupper av individer. Vi måste försvara kvinnors rättigheter vare sig vi kanske stöter oss med grupper och traditioner.

Jag står för kvinnans rätt att själv välja om hon vill ha slöja som vuxen individ om hon själv väljer det lika mycket som jag står för kvinnans rätt att inte bära slöja utan att riskera bli utfryst, hotad eller skadad.

Detta inlägg publicerades i kultur, politik, religion, sexualitet och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jag är antifeminist

  1. Annika skriver:

    Och du är min, bara min 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s