Kvinnor offer i PK-debatten

clergy-child-abuse-lawyers.jpg

Så har den offentliga utredningen blivit färdig av vad som hände i Köln i höstas. Det visade sig tragiskt nog vara sant det som man först sa att alla tillhörde några få grupper av personer.

Vänstern i Sverige gick ut hårt då liknande händelser dök upp även i Sverige. Vänster gjorde allt för att göra det hela till en mansfråga. Problemet med detta är att man tar bort en del av ekvationen och då får man ett helt annat resultat.

Man mörklade vad som egentligen hade hänt i Köln och andra ställen och genom detta så förgriper man sig på kvinnor som redan har blivit offer en gång genom att förneka deras egna erfarenheter och upplevelser.

Här har vi ett parti som Vänsterpartiet som älskar påstå sig vara feministisk slänga kvinnor på marken och trampa på dem med sina PK-skor. Detta mina vänner är allt annat än feminism utan det är ren feghet och elakhet. Man offrar kvinnor för att upprätthålla en världsbild som inte stämmer med verkligheten.

En annan hemsk bieffekt med vänsterns maniska behov att mörka verkligheten och döda debatten är att man ger plats och skapar rasism. Den stora boven är inte SD utan V och deras likar som drar alla muslimer över en kam genom att inte diskutera våld mot kvinnor och kvinnosyn.

Naturligtvis måste man diskutera detta hos infödda Svenskar men detta måste ju gälla alla i alla grupper i samhället.

Detta inlägg publicerades i nyheter, religion, samhälle och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s