PK maffian skapar ett DDR-Sverige

007469

Så var det igång igen. Denna gång är det Jan Lööfs barnböcker som PK-maffian man siktar in sig på.

Man tycker att Lööf har skapat nidbilder av andra kulturer. Jag har själv läst de flesta av Lööfs böcker då jag växte upp och älskade hans naiva sätt att rita och skapa sin värld med. Att han skulle skapa en nidbild av kulturer är för barn så klart omöjligt att uppfatta. Nidbilden finns allt som oftast i beskådarens ögon och inte i teckningarna.

Om man har lite sund förnuft bakom pannbenet så ser man att alla figurer och personer som finns i Lööf’s värld är målade på lika sätt, det är en vriden syn på omvärlden och dess innevånare. Att man plockar ut några få bilder ur kontext är inte bara felaktigt det är rent av idiotiskt. Man vrider om saker för att passa in i sin egna vridna världsbild.

PK-maffians jakt på Tintin och nu Lööf etc.. är en attack mot yttrandefriheten och i slutändan demokratin i vårt land. Man vill skapa ett nytt DDR där Stasi jagar alla som har felaktiga böcker i sina hyllor hemma. Man vill bränna farliga böcker på bål.

Bonnier borde visa ryggrad och skita i dessa idioter. Albert Bonnier var jude och man borde minnas vad som hände i Tyskland under mellankrigstiden då man brände böcker av judiska författare. Detta håller på att hända igen i Sverige och jag trodde att Bonnier om några borde ha insikt nog att gå emot dessa antidemokratiska strömningar som visar sitt fula ansikte i dagens Sverige.

Artikell i DN

apple1

Detta inlägg publicerades i kultur, nyheter, politik, samhälle och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s