X-men Apocalypse (2016)

595306dc956cd2d4d623380944512d30

Var och såg den senaste X-men filmen idag. Kritiken har ju varit si så där men jag försökte hålla ett öppet sinne. Jag gillade verkligen X-men first class som faktiskt var både bra, spännande och mycket bra inlagt för att passa in i historiska händelser.

Tyvärr var Apocalypse allt annat än First class. En av de gigantiska nackdelarna med filmen enligt mitt tycke är att man försöker blanda ihop saker från de första filmerna då de faktiskt är äldre men misslyckas kapitalt. Det är så många tabbar och historiemässiga felaktigheter och motsägelser att man bara sitter och svär under filmens gång och undrar hur fan kan man göra sådana missar?

Jag som älskar X-men 1-3 och sett dem många gånger blir tokig av alla motsägelserna i den senaste filmen. Bara en sån sak att jorden nästan går under på grund av en mutant och räddas av mutanter gör att folk inte kan vara så frågande inför mutanter som dom är i den första filmen.

Night crawler som klart och tydligt först kom in i film nummer tre är med här i den nya filmen med alla som han träffar för första gången långt senare. Jag har svurit över Star wars motsägelser men fan det här var nästan snäppet värre.

Nej tyvärr blev filmen en besvikelse som förutom alla motsägelserna var jävligt tråkig.

Detta inlägg publicerades i film och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s