Virtanen goes loco

go_freedom_go___farhad_foroutanian

Virtanen skriver ledare i Aftonbladet och har idag skrivet en mycket märklig och synnerligen skrämmande ledare.

Låt bara kvinnor rösta domderar han ut i sin ledare allt bara för att Trump vann. Den verkliga orsaken är att Virtanen inte tycker om att andra människor inte har samma åsikter som honom.

Istället för att föra en debatt anser han att det kanske är bättre att rasera demokratin och ta bort rösträtten för män, ja speciellt om det är män som inte håller med Virtanen. Jag undrar om han är medveten om att stora delar av de kvinnor som röstade i USA även röstade på Trump? Fast jag gissar att Virtanen anser dessa ha tvingats röstat på Trump eller vara mindre vetande.

Låter galet odemokratiskt skriver Virtanen men kvinnor hade inte rösträtt för än 1921 då ska så klart alla män lida för det nu.

Det fanns inte penicillin innan 40-talet, ska vi visa lite sympati med de rådande omständigheterna och dra bort den ur vården. Jag menar vilka är vi att vara friska när folk dog av sånt som penicillin botade efter 40-talet.

Precis som många ”vänsterfeminister” så är alla problem och fel i världen mäns fel och det bästa är att rensa bort dem. För mig låter detta precis som nazisternas slutgiltiga lösning. Kanske Virtanen vill gasa ihjäl lite män, framförallt män som inte råkar hysa samma åsikter som han själv har.

Kanske virtanen försöker vara rolig eller ironisk men personligen finner jag hans ledare ytterst osmaklig och visar på bristande insikt om varför till exempel Trump blev vald.

Att dra alla över en kam, säga män är korkade kvinnor klokare är rent sexistiskt och knappast roligt på något sätt.

Virtanen verkar ogilla SD starkt och jag tycker inte heller om dem men jag anser man ska bemöta dem och deras sympatisörer med debatt och inte genom att smutskasta dem eller ta bort vissa människors demokratiska rättigheter för då finns igen demokrati kvar.

Virtanen, demokrati ska innefatta alla åsikter även sådana vi inte tycker om och som kankse är rent förtryckande. Kan man inte acceptera detta så accepterar man inte heller demokrati för vem ska sitta och bestämma vad som är rätt åsikt eller fel åsikt, kanske Virtanen? Hoppas verkligen inte.

Hela denna ledare är ett praktexempel på hur vänstern saknar insikt om sig själva och sina egna brister. Man vinner inte över SD genom att kalla deras sympatisörer för idioter eller rasister. Kan man inte föra en vettig debatt så är man inte bättre än en idiot med järnrör i handen. Ledaren är likt ett dåligt och sexistiskt skämt, osmakligt och oförskämt.

Detta inlägg publicerades i nyheter, politik och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s