Mumien (the Mummy) (2017)

1496132800-Mummy2-TS

Så var det åter dags igen med ännu en remake denna gång blir det The mummy som får lägga sig under kniven. Verkar som Hollywood bestämt sig att göra remakes är bättre än nya idéer.

Nu är det Tom Cruise som spelar huvudrollen och det är bland annat det som är en av filmens stora problem det är så att Tom kör samma grej om och om igen i sina filmer. Samma karaktär mer eller mindre och det kan bli lite tjatigt. Det funkar till vissa filmer men som till denna så blir det bara fel.

Sen är storyn galen, man tycker det är en god idé att blanda ihop figurer från olika historier och köra dem i samma film men nej nej nej det blir bara fel här med. Russel Crow som Mr Hyde i en film om en arg mumie? Gud hjälpe men man har nog bestämt sig att gå tillbaka till de gamla B-filmskräckisar från 50 och 60-talet.

Så kan jag störa mig på att Set som vanligt är the bad guy och en ond gud men fine det kan jag ta. Önskar bara man slutade kalla honom för en dödsgud, är en helt ny titel åt honom. 🙂 storm och krig ja.

Detta är den första filmen i serier av filmer vad Universal kallar för Dark universe. Det är en dålig start och man kan frukta för alla gamla filmer man planerar göra remakes på kommer behandlas. Har inget mot en remake om den är bra gjord men detta bådar tyvärr inte gott.

Annonser
Det här inlägget postades i film och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s