Det mångkulturella samhället

People

När samhället misslyckas ta hand om problem på grund av att man är rädd för att inte vara politisk korrekt skadar man alla i det samhället vi bor i. Finns det problem måste man identifiera det och lösa det.

Det finns krafter idag som kämpar mot det mångkulturella samhället och påstår att detta mångkulturella samhälle är orsaken till alla problem som finns i samhället. Alltid enkla lösningar och alltid en syndabock som är skyldig till allt.

Vad dessa trångsynta och ofta rasistiska människor inte inser att ett mångkulturellt samhälle är ett samhälle som bejakar mångfald och att alla är olika. Dessa människor är lika trångsynta och hatiska som många religiösa fanatiker är för även där finner man dessa enkla sanningar och enkla lösningar på problemet.

I Nazityskland gasade man ihjäl problemet och i efterspelet av Jugoslaviens fall så sköt man ihjäl problemet. Vad vill man göra i Sverige?

Vad man ska tänka på innan man börjar klanka ned på det mångkulturella samhället är vad nästa steg är. homosexuella? Kanske transpersoner? Paganer? Kanske din granne som parkerar lite snett?

Mångfald kräver acceptans respekt av alla människor. Vill man ha respekt måste man även själv ge respekt. Vill du verkligen ha ett samhälle där hat, rädsla och trångsynthet härskar?

Detta inlägg publicerades i kultur, nyheter, politik och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s