Respekt och hyfs på nätet.

Dom senaste dagarna har det varit ett hemskt kommenterande på ett av min blogginlägg. Det som har vart mest iögonfallande och mycket sorgligt är den brist på respekt och hyfs som fanns bland kommentarerna. Jag var öppensynt nog att låta det mesta gå genom med vissa undantag som var grova personliga påhopp.

Personligt påhopp är när man med skällsord och dumeter attakerar personen och inget annat. Det är ingen dialog utan bara ren och skär lathet och dumhet från individen i fråga.

Sen har vissa haft mage att klaga på min hänvisning till yttrandefrihet bara för jag inte skyltar med namn (jag har en bild på mig dock och publicerar på FB, Twitter och G+).
Men har man ingen vettig kritik att komma med får man hitta på något. Att man då börjar använda en vriden syn på yttrandefrihet för att passa deras syftem är bara tragiskt.

Jag har flera vänner på vänsterkanten som jag respekterar och dom respekterar mig. Men dom är mogna individer. Dom som varit på min blogg verkar vara ugna och omogna. Om dom inte är unga ja då är det lite sorgligt.

Det här är en privat blogg som tillhör mig. Jag bestämmer vad som visas eller inte. Jag har varit mycket tillmötesgående och besvarat kommentarer.

Om man inte kan behandla andra med respekt och vett ja då är det nog bättre att inte säga något. För tänk på att dina dumma kommentarer reflekterar inte bara dåligt på dig själv utan på den grupp som du kanske tillhör.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Respekt och hyfs på nätet.

  1. Annika skriver:

    Det som jag blev så förvånad över var den agressivitet de skrev sina blogginlägg med.
    Okej de höll kanske inte med, men det var in i absurdum kränkta å en annans persons vägnar.
    Och att man inte heller hade rätt att tycka något annat än vad de tyckte, var också himla konstigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s