Islam, en förebild för jämlikhet och feminism

Radical feminism?

Nu är denna rubrik inte min åsikt utan min slutledning av den logik som de vänsterradikala feminister som finns inom miljöpartiet och vänstern.

Att attackera patriarkala strukturer inom samhället är en av grundstenarna inom vänsterfeminismen men tittar man på vilka strukturer man verkligen attackerar ser man ett tydligt mönster att dom pratar om vita Svenska strukturer och inget annat.

Märkligt egentligen att man inom vänstern ska finna bara en enda struktur man attackerar då jag trodde man var för mångfald och ett mångkulturellt samhälle. Eller är det så att det bara är de Svenska vita kristna strukturerna som är patriarkat? Med andra ord så finns det inga muslimska patriarkat i Sverige utan alla muslimer lever i ett gyllene feministiskt matriarkat? För handen på hjärtat, feministerna är inte ute efter jämlikhet utan dom är ute efter herravälde. (eller var det damavälde?)

Inom den feministiska vänstern lever alla muslimska människor i jämlikhet och det finns inget att kritisera, guld och gröna skogar. Den hemska vita kristna måste raseras till marken utan nåd.

Eller är det så att den vänstra feminismen egentligen är fördomsfull och näst in till rasistisk då man inte vågar attackera tydliga patriarkat inom religioner och traditioner som råka innehas av många invandrare?

Att utesluta en grupp på grund av sin religion och etnicitet är klart och tydligt en tecken på rasism inom alla områden och detta är tydligt inom feminismen som av någon anledning utesluter all icke vita, icke kristna från all sin kritik, eller påstår man att dom inte finns i vårt samhälle eller att dom är perfekta?

Jag misstänker att vi inte kommer få några svar på dessa frågor från den vänstra feminismen utan dess företrädare kommer fortsätta vara rasistiska i sina handlingar när det kommer till kritik och raseringar av strukturer.

Detta inlägg publicerades i filosofi, kultur, politik, religion, samhälle, sexualitet och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s